De opvang kost € 0,50 per kind per kwartier. Een begonnen kwartier wordt aangerekend.

De voor- en naschoolse opvang worden eveneens aangerekend op de factuur.

De betalende opvang begint een kwartier na het einde van de schooldag.

Op maandag, dinsdag en donderdag is dat om 15.45 uur, op vrijdag om 15.15 uur en op woensdag om 12.05 uur.

's Morgens wordt de opvang betaald tot 8 uur.

Kinderen die lang in de opvang blijven, brengen best een vieruurtje mee.

Op woensdag is er opvang in de school tot 14 uur. Kinderen die langer opvang nodig hebben, gaan 's middags naar Stekelbees in Oud-Heverlee en brengen boterhammen mee.

Op maandag, dinsdag en donderdag kunnen de kinderen van de lagere school tijdens de opvang hun huiswerk maken in de studie bij juf Annick. De studie is niet verplicht maar de leerlingen die naar de studie gaan, worden niet opgehaald voor het einde van de studie (16.15 uur) om de rustige werksfeer niet te verstoren.

Leerlingen die vanuit de opvang alleen vertrekken, moeten hiervoor een schriftelijke toestemming hebben van de ouders. Wie geen briefje heeft, mag de opvang niet alleen verlaten.